espressobar

Mobiele espressobar als blikvanger op uw evenement!

De Piaggio ape

De Piaggio is klein en daarom ook binnen op vele plaatsen inzetbaar. De Piaggio heeft alles aan boord om heerlijke koffie en thee voor u te bereiden. Het mooie design kent geen belemmeringen en voegt zich op alle plaatsen goed in.

 

 

 

De Faema E61 espressomachine

Koffies worden bereid vanuit de klassieke Faema E61 espressomachine uit 1968! Met een mooie 50 dienstjaren in het zonnige Italië weet deze machine als geen ander hoe de espresso bedoeld is. Het grootste deel van de machine is nog origineel en zelfs de sticker van de eerste eigenaar is bewaard gebleven! Wat fijn om met deze bijzondere machine te mogen werken. Kom gerust een keertje kijken!

Het Servies

Graag serveer ik u en uw gasten vanuit het porselein van Koffie van Koldenhof. Indien uw evenement zich leent voor het serveren van koffie en thee uit disposables met of zonder deksel is dat zeker mogelijk. Standaard zal ik biologisch afbreekbare bekers gebruiken. Heeft uzelf (bedrijfs)-servies waar u gebruik van wilt maken, dan is dat geen probleem mits het servies zich leent voor de juiste koffiesmaak.

De Koffie

Koffiebranderij Peeze uit Arnhem geeft mij een fijn en goed gevoel. De koffie is van hoge kwaliteit, veel zorg voor de schakels binnen de koffieketen, het 100% klimaatneutraal produceren van koffie en de aandacht aan natuurlijke producten rondom verpakking en disposables maken voor mij het plaatje compleet. Lekkere koffie uit een goed hart!

 

?? nieuwsgierig ??